Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 8704 vizualizari

 

Reteta este luata de pe acest site http://sabina-madalina.blogspot.ro/2011/02/cartofi-la-cuptor.html tare buni au fost

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • ulei de masline
  • 4 linguri de pesmet
  • 1-2 linguri de seminte de susan
  • sare/piper/boia dulce
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan:

Cartofii se spala bine, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

Se scurg de apa, se stropesc cu ulei de masline,punem condimentele si adaugam compozitia de pesmet amestecata cu semintele de susan.Se amesteca cartofii cu mana.

Intr-un vas de ceramica se pun cartofii in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 minute (intre timp se mai intorc).

Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu cascaval